online marketing in Doetinchem

Ben je klaar om online door te groeien? Wij helpen je helemaal bij jouw online marketing campagne in Doetinchem en omstreken. CRO, SEA, wij kunnen het allemaal!

Waarom kiezen voor online marketing in Doetinchem?

Online marketing is ook in Doetinchem belangrijk. In ieder dorp of stad groeit de doelgroep online en het is online heel makkelijk om te targeten. Als je er achter wilt komen via welk platform jij online marketing in wil gaan zetten moet je eerst weten waar je doelgroep actief is. Als je deze doelgroep via een of meerdere platformen wil bereiken kunnen we aan de slag gaan met de online activiteiten. Door het inzetten van deze online marketing activiteiten groei je online. Hier genereer je uiteindelijk meer conversies mee als je CRO juist hebt toegepast. Een conversie kan bijvoorbeeld een bestelling zijn via jouw webshop of een contactaanvraag/offerteaanvraag.

online-marketing-in-doetinchem-snel

Hoe werkt online marketing in Doetinchem precies?

Online werkt over het algemeen voor ieder bedrijf en op elke locatie anders. Online marketing is namelijk ook een vrij breed begrip. Onze definitie van online marketing is alle activiteiten die je online op verschillende platformen uitvoert om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Deze activiteiten variëren van SEO, SEA tot CRO. De bedrijfsdoelstelling is vaak gericht op meer verdienen met het bedrijf. Conversies die dit genereren zijn contactafspraken, offerteaanvragen of webshop bestellingen. Deze conversies kunnen te behalen zijn via een of meerdere kanalen en hier willen wij jou maar al te graag bij helpen!

Groei door online marketing!

Hoe kan ik groeien met online marketing? Door er simpelweg mee aan de slag te gaan en er tijd in te steken. Er zijn ongeveer 10 miljoen internet gebruikers in Nederland en deze bevinden zich uiteraard ook in Doetinchem. Binnen al deze internetgebruikers valt jouw doelgroep ook! Daarom kan jij hier met jouw bedrijf perfect gebruik van maken. Het aantal internetgebruikers groeit mede door de digitaliserende groep ouderen. Deze groep is namelijk steeds groter aan het worden. Ook de ouderen zijn tegenwoordig steeds meer actief op sociale media, hier liggen dus genoeg kansen. Het komt er eigenlijk op neer dat jouw doelgroep online steeds groter aan het worden is en dat je hier snel gebruik van moet gaan maken!

Alle voordelen van online marketing in Doetinchem

Online marketing in Doetinchem brengt uiteraard genoeg voordelen met zich mee. Er is namelijk ruimte voor ieder bedrijf met elk budget. Bij ieder budget past namelijk een aparte strategie. Je kan namelijk al adverteren met een dag budget van €10,- maar je kan ook voor een veel hoger budget kiezen. Het is maar net wat passend is bij jouw bedrijf. Naast dat het voor ieder bedrijf passend is, is het ook heel laagdrempelig. Er zijn namelijk genoeg kansen te benutten puur door er alleen al mee aan de slag te gaan. Verder is targeten online stukken makkelijker dan offline. Je kan advertenties namelijk targeten op bijvoorbeeld regio of interesse. Hiermee bereik je sneller jouw doelgroep.

Hoe kan online marketing ons helpen?

Online marketing is er om ieder bedrijf te helpen. Dit komt doordat de doelgroep van ieder bedrijf ook online te vinden is. Het begint dan bij een doelgroep onderzoek. Op basis van het onderzoek kan je bepalen op welke platform(en) de doelgroep actief is. Vervolgens kan je hier werkzaamheden voor uitvoeren om organisch te scoren of de doelgroep te targeten met advertenties. Deze werkzaamheden zorgen weer voor meer interacties (likes, berichten, telefoontjes, mailtjes en meer) en vervolgens dan ook conversies die jou meer geld opleveren. Dit is dan ook precies de reden waarom online marketing in Doetinchem jullie kan helpen.

Onze diensten & oplossingen

Bij zoekmachine optimalisatie komt een hele strategie kijken. Deze strategie is gericht op enkele onderdelen zoals techniek (bijv. snelheid), content (SEO teksten) & linkbuilding. 

Zoekmachine adverteren gaat via Google Ads. Wij richten een campagne voor jou in op basis van een onderzoek. Jij bepaalt het dag budget en wij sturen de campagne verder aan.

Bezoekers naar je website krijgen via organische posities of advertenties is de 1e stap. Vervolgens wil je mensen ook de stap laten maken tot een conversie. Hier willen we graag bij ondersteunen!

Een website of webshop is de start van het digitaliseren. Wij voorzien jou van een op maat gemaakte webshop of website in het best passende CMS. 

Zonder content is een website nergens. Teksten op de homepage, landingspagina’s & product pagina’s worden volledig naar wens geschreven. 

Linkbuilding zorgt voor meer autoriteit op jouw website of webshop. Linkbuilding is essentieel voor betere posities in de zoekresultaten. 

Onze cases

Omdat wij resultaatgericht en klantgericht werken zorgen we voor tevredenheid bij beide kanten van de campagne. Het werk wat wij leveren zijn wij dan ook bijzonder trots op en willen we graag met jullie delen. In onze cases behandelen we verschillende diensten die wij van brammon leveren. Iedere dienst lichten we visueel en tekstueel toe om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het resultaat dat we met de campagnes weten te behalen.

Benieuwd geworden?
brammon homepage cases
brammon-homepage-2

Over brammon

brammon is een in september 2020 ingeschreven online marketing bureau in Groenlo om jou te voorzien online vindbaarheid. Bij brammon kan je terecht voor het hele digitale pakket. Wij willen je graag voorzien van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en nog veel meer online marketing gerichte diensten zoals linkbuilding. Samen met jou willen we de online vindbaarheid van jouw website of webshop naar een totaal ander niveau tillen! 

Contact opnemen

Wil je weten of wij van brammon wat voor je kunnen betekenen op een of op meerdere vlakken van online marketing?

Neem gerust contact op en laat je vraag achter. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt en dat we contact met je opnemen!

brammon-homepage-3