online marketing in Groenlo

Ben je klaar om online verder te groeien? Wij ondersteunen je volledig bij jouw online marketing campagne in Groenlo en omstreken.

SEO, SEA, wij kunnen het allemaal.

Waarom online marketing in Groenlo?

Online marketing is in Groenlo net zo belangrijk als dat het op elke willekeurige andere plek is. Met online marketing kan je bedrijf namelijk groeien. Er liggen online vaak kansen die nog niet benut worden en hier willen wij jullie bij helpen. Anno 2022 is een website hebben heel gebruikelijk als bedrijf zijnde maar komen leads, omzet of klanten er ook uit voort? Als dit niet het geval is kan het bijvoorbeeld komen doordat er geen verkeer op de website komt of dat de website niet mobiel responsive is. Dit is dan ook de reden waarom jij online marketing in Groenlo moet inzetten!
online marketing in groenlo helpt

Hoe werkt online marketing op de juiste manier?

Online marketing is een heel breed begrip. Het varieert van een technisch sterke website tot de advertenties op het social media platform gericht op jouw doelgroep. Maar hoe werkt het nou precies? Het werkt door allerlei verschillende online activiteiten uit te voeren die helpen een doelstelling te behalen. Deze activiteiten kunnen zijn: contentcreatie, advertenties opzetten of bijvoorbeeld een remarketing campagne. Deze doelstelling kan zijn, meer (organisch) verkeer, meer offerteaanvragen of een andere conversie wat past bij jouw bedrijfsdoel.

Groeien met online marketing?

Waarom kan ik groeien met online marketing in Groenlo? Een vraag die jij je waarschijnlijk ook afvraagt. Van de ongeveer 17 miljoen Nederlanders zijn er naar verwachting 11 miljoen internetgebruikers. Men verwacht dat dit aantal alleen nog maar meer aan het worden is door en de groei van de bevolking en de digitaliserende groep ouderen. Dit is dan ook de exacte reden waarom het inzetten van online marketing voor ieder bedrijf steeds interessanter aan het worden is. De doelgroep groeit op het online vlak meer en meer kijkend naar de bestaande data.

De voordelen van online marketing in Groenlo

Zoals eerder besproken gaat online marketing in Groenlo bijdragen aan het behalen van je bedrijfsdoelstelling. Deze doelstelling kan heel erg variëren per bedrijf dus daarom hebben we hier een aantal voordelen voor je op een rij gezet. Je kunt je doelgroep goed targeten door de verschillende platformen, online marketing is goed meetbaar, online marketing kan heel duurzaam zijn. Duurzaamheid heeft wat toelichting nodig. Een artikel in een krant of tijdschrift is nooit meer zichtbaar als het wordt weggegooid. Op een website is het artikel natuurlijk blijvend zichtbaar.

Hoe helpt online marketing ons?

Online marketing is niet 1 platform. Je kan er zelf voor kiezen welke platformen je gaat gebruiken voor jouw online marketing strategie. Dit verschilt per bedrijf en is volledig gericht op waar de doelgroep actief is, over de platformkeuze is dus altijd nagedacht. Met het juiste platform target jij jouw doelgroep en logischerwijs zorgt dit voor meer conversies. De conversie kan zijn, een aankoop, een offerte aanvraag, een contact aanvraag of zelfs het downloaden van een app, e-book. Dit zorgt natuurlijk voor meer (potentiële) klanten en dus voor groei!

Onze diensten & oplossingen

Bij zoekmachine optimalisatie komt een hele strategie kijken. Deze strategie is gericht op enkele onderdelen zoals techniek (bijv. snelheid), content (SEO teksten) & linkbuilding. 

Zoekmachine adverteren gaat via Google Ads. Wij richten een campagne voor jou in op basis van een onderzoek. Jij bepaalt het dag budget en wij sturen de campagne verder aan.

Bezoekers naar je website krijgen via organische posities of advertenties is de 1e stap. Vervolgens wil je mensen ook de stap laten maken tot een conversie. Hier willen we graag bij ondersteunen!

Een website of webshop is de start van het digitaliseren. Wij voorzien jou van een op maat gemaakte webshop of website in het best passende CMS. 

Zonder content is een website nergens. Teksten op de homepage, landingspagina’s & product pagina’s worden volledig naar wens geschreven. 

Linkbuilding zorgt voor meer autoriteit op jouw website of webshop. Linkbuilding is essentieel voor betere posities in de zoekresultaten. 

Onze cases

Omdat wij resultaatgericht en klantgericht werken zorgen we voor tevredenheid bij beide kanten van de campagne. Het werk wat wij leveren zijn wij dan ook bijzonder trots op en willen we graag met jullie delen. In onze cases behandelen we verschillende diensten die wij van brammon leveren. Iedere dienst lichten we visueel en tekstueel toe om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het resultaat dat we met de campagnes weten te behalen.

Benieuwd geworden?
brammon homepage cases
brammon-homepage-2

Over brammon

brammon is een in september 2020 ingeschreven online marketing bureau in Groenlo om jou te voorzien online vindbaarheid. Bij brammon kan je terecht voor het hele digitale pakket. Wij willen je graag voorzien van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en nog veel meer online marketing gerichte diensten zoals linkbuilding. Samen met jou willen we de online vindbaarheid van jouw website of webshop naar een totaal ander niveau tillen! 

Contact opnemen

Wil je weten of wij van brammon wat voor je kunnen betekenen op een of op meerdere vlakken van online marketing?

Neem gerust contact op en laat je vraag achter. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt en dat we contact met je opnemen!

brammon-homepage-3