online marketing in Lichtenvoorde

Ben je klaar om online verder te groeien? Wij ondersteunen je volledig bij jouw online marketing campagne in Lichtenvoorde en omstreken.

SEO, SEA, wij kunnen het allemaal.

Waarom kiezen voor online marketing in Lichtenvoorde?

Online marketing in Lichtenvoorde is net zo belangrijk als dat het in een ander dorp is. Je doelgroep bevindt zich namelijk overal online, hierdoor is er ruimte om te kunnen blijven groeien. Naast het hebben van een website is het ook van belang dat deze wat oplevert. Als je website nog geen verkeerd genereert kunnen wij dat voor jou realiseren door middel van organische groei of door advertenties. Het verkeer moet uiteraard ook converteren. Dit kan zijn door een bestelling te plaatsen, contact aan te vragen of iets totaal anders. Daarom moet jij online marketing inzetten en daar kunnen wij je bij helpen!

online-marketing-in-lichtenvoorde-groeit

Hoe werkt online marketing nou eigenlijk precies?

Online marketing is niet simpel. Het is een heel erg breed begrip. Eigenlijk omvat online marketing alle marketingactiviteiten die jij online uitvoert. Dit kunnen bijvoorbeeld social media advertenties zijn, het creëren van websitecontent maar ook een e-mailmarketing campagne. Het doel van online marketing is het creëren van websitebezoekers of bezoekers op een ander platform die converteren door online activiteiten. De conversie sluit aan bij de doelstelling die je hebt opgesteld. Dit is voor een webshop in kinderkleding weer anders dan voor een dakdekker. Online marketing werkt dus door middel van activiteiten.

Blijven groeien met het inzetten van online marketing!

Hoe kan ik groeien met online marketing in Lichtenvoorde? Een vraag die jij je waarschijnlijk afvraagt. Van de +/- 17 miljoen Nederlanders zijn er naar ongeveer 11 miljoen internet gebruikers. Dit aantal stijgt ieder jaar door de groep digitaliserende ouderen maar ook door de groei van de bevolking zelf. Omdat je doelgroep dus online aan het groeien is kan jij hier in meegaan. Op verschillende platformen als Google, Facebook en Instagram is je doelgroep zeker wel aanwezig en deze groeien ook in het dagelijkse gebruik. Hierom kan jij groeien met online marketing in Lichtenvoorde!

De voordelen van online marketing in Lichtenvoorde op een rij

Online marketing in Lichtenvoorde gaat bijdragen aan het behalen van je doelstelling. Deze doelstelling varieert uiteraard per bedrijf. Er hangen ook heel veel voordelen aan, zo is online marketing heel erg laagdrempelig. Voor ieder (klein) bedrijf zijn er kansen om mee te doen. Naast dat het laagdrempelig is, is er ook een strategie voor ieder budget. Of je nou 100 euro of 1000 euro per dag aan advertentiebudget hebt, er is altijd wat mogelijk. Ook kan je heel goed targeten. Een folder door een brievenbus komt ook bij veel mensen terecht die niet geïnteresseerd zijn in je product. Een advertentie gericht op interesses wel!

Hoe helpt online marketing in Lichtenvoorde ons?

Online marketing is veel meer dan 1 platform. Als jouw doelgroep op meerdere platformen actief is zet je deze in. Als je doelgroep slechts maar op 1 platform actief is maak je hier gebruik van. Er is simpel gezegd heel veel mogelijk online en daarom moet je er ook gebruik van maken. Met de activiteit op een of meerdere platformen kan jij er klanten, leads, bestellingen of een andere conversie uit halen. Dit is waarom online marketing in Lichtenvoorde jou gaat helpen, het zorgt voor meer bestellingen of bijvoorbeeld klanten en dit zorgt voor groei!

Onze diensten & oplossingen

Bij zoekmachine optimalisatie komt een hele strategie kijken. Deze strategie is gericht op enkele onderdelen zoals techniek (bijv. snelheid), content (SEO teksten) & linkbuilding. 

Zoekmachine adverteren gaat via Google Ads. Wij richten een campagne voor jou in op basis van een onderzoek. Jij bepaalt het dag budget en wij sturen de campagne verder aan.

Bezoekers naar je website krijgen via organische posities of advertenties is de 1e stap. Vervolgens wil je mensen ook de stap laten maken tot een conversie. Hier willen we graag bij ondersteunen!

Een website of webshop is de start van het digitaliseren. Wij voorzien jou van een op maat gemaakte webshop of website in het best passende CMS. 

Zonder content is een website nergens. Teksten op de homepage, landingspagina’s & product pagina’s worden volledig naar wens geschreven. 

Linkbuilding zorgt voor meer autoriteit op jouw website of webshop. Linkbuilding is essentieel voor betere posities in de zoekresultaten. 

Onze cases

Omdat wij resultaatgericht en klantgericht werken zorgen we voor tevredenheid bij beide kanten van de campagne. Het werk wat wij leveren zijn wij dan ook bijzonder trots op en willen we graag met jullie delen. In onze cases behandelen we verschillende diensten die wij van brammon leveren. Iedere dienst lichten we visueel en tekstueel toe om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het resultaat dat we met de campagnes weten te behalen.

Benieuwd geworden?
brammon homepage cases
brammon-homepage-2

Over brammon

brammon is een in september 2020 ingeschreven online marketing bureau in Groenlo om jou te voorzien online vindbaarheid. Bij brammon kan je terecht voor het hele digitale pakket. Wij willen je graag voorzien van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en nog veel meer online marketing gerichte diensten zoals linkbuilding. Samen met jou willen we de online vindbaarheid van jouw website of webshop naar een totaal ander niveau tillen! 

Contact opnemen

Wil je weten of wij van brammon wat voor je kunnen betekenen op een of op meerdere vlakken van online marketing?

Neem gerust contact op en laat je vraag achter. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt en dat we contact met je opnemen!

brammon-homepage-3