Over ons

Wij zijn jouw digitale partner als het gaat om online vindbaarheid.
Of het nou gaat om zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren of andere online marketing gerelateerde onderwerpen. 
Wij van brammon staan gaan geen enkele uitgang uit de weg!

Onze manier van werken

Bij brammon staan er 2 waardes centraal. Klantgericht werken en resultaatgericht werken. Klantgericht is voor ons heel belangrijk, de klant is koning. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en het verlenen van de daarbij passende goeie service. Effectief de behoeften, wensen en verwachtingen van klanten vervullen is hetgeen waar het om draait. Bij klantgericht werken hoort volgens ons ook samenwerken. Om optimale resultaten te behalen moet er samengewerkt worden!

Naast klantgericht werken moet de campagne ook iets opleveren, winstgevend zijn. Dit doen we door een juiste inschatting te maken van wat nodig is en hier dan ook mee aan de slag te gaan. Tussentijdse evaluaties helpen hierbij om het in de juiste richting te sturen!

Klantgericht
Resultaatgericht
samenwerken over ons

Ons team

Bram Terhorst

Bram Terhorst

eigenaar / online marketeer

Deze, nog online marketing (commerciële economie) studerende, 21 jarige jongen uit Groenlo heeft in de afgelopen jaren veel kennis binnen het vakgebied online marketing opgebouwd. Naast bezig zijn met online marketing is Bram een paar keer per week te vinden in de sportschool en praat hij je graag bij over de laatste wedstrijd van Manchester City.

Onze diensten & oplossingen

Zoekmachine optimalisatie
(SEO)

Bij zoekmachine optimalisatie komt een hele strategie kijken. Deze strategie is gericht op enkele onderdelen zoals techniek (bijv. snelheid), content (SEO teksten) & linkbuilding. 

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Zoekmachine adverteren gaat via Google Ads. Wij richten een campagne voor jou in op basis van een onderzoek. Jij bepaalt het dag budget en wij sturen de campagne verder aan.

Conversie optimalisatie
(CRO)

Bezoekers naar je website krijgen via organische posities of advertenties is de 1e stap. Vervolgens wil je mensen ook de stap laten maken tot een conversie. Hier willen we graag bij ondersteunen!

Website of webshop op maat

Een website of webshop is de start van het digitaliseren. Wij voorzien jou van een op maat gemaakte webshop of website in het best passende CMS. 

Contentcreatie

Zonder content is een website nergens. Teksten op de homepage, landingspagina’s & product pagina’s worden volledig naar wens geschreven. 

Linkbuilding

Linkbuilding zorgt voor meer autoriteit op jouw website of webshop. Linkbuilding is essentieel voor betere posities in de zoekresultaten. 

Onze cases

Het werk wat wij geleverd hebben en nog steeds leveren is werk waar we trots op zijn. Daarom willen we jullie dit ook laten zien. 

In onze cases bespreken wij de websites en webshops die we op maat hebben gemaakt maar ook behaalde resultaten!

Dierenfamilie homepage over ons
brammon homepage cases

Onze kennis

Naast dat wij zelf iedere dag nog nieuwe dingen leren vinden we het ook belangrijk dat anderen blijven leren. Hierom delen wij onze kennis ook in de vorm van blogs!

Onze blogs variëren enorm van onderwerp. Je kan bij ons terecht voor een overzicht voor de laatste online trends maar ook een review van een populaire SEO tool.

Contact opnemen

Wil je weten of wij van brammon wat voor je kunnen betekenen op een of op meerdere vlakken van online marketing?

Neem gerust contact op en laat je vraag achter. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt en dat we contact met je opnemen!

brammon-homepage-3